Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului artcosmin.com.

Site-ul artcosmin.com este operat de societatea ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL, cu sediul in BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6300/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Vizitarea sau cumpararea operelor de arta, a printurilor unice cu interventia de culoare a artistului sau a tricourilor originale de pe site-ul artcosmin.com implica in mod automat, acceptarea acestor conditii. 

Informatii generale despre operele de arta, printurile unice cu interventia de culoare a artistului, tricourile originale si preturi

Atelierul artistului promoveaza arta acestuia prin intermediul societatii comerciale ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL.

Site-ul artcosmin.com operat de ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL. prezinta mai multe sectiuni:

1.operele de arta originale ale artistului, disponibile pentru vanzare al caror pret este stabilit prin aplicarea coeficientului artistului 1,1 calculat conform metodologiei SISTEM GENERATION ( sistem integrat de cotatii artistice) al SEAC Associazzione Accademia delle Arte Veroli (Firenze) Italia.

https://www.seac-accademia.it/certificati-di-quotazione-generation/?logout=1

Fiecare opera de arta  realizata de artist, pictura sau grafica este unicat, nu exista copii realizate in atelier dupa acetea, operele vor putea fi achizitionate  la pretul prezentat pe site si vor fi insotite de certificat de autenticitate si unicitate. Dimensiunea operei de arta este cea afisata pe site.

Unele opere disponibile la vanzare pe site-ul artcosmin.com  pot sa nu apara in portofoliul operelor artistului prezentat pe site-ul  cosminbrendea.ro

2.printuri unicat cu interventia de culoare a artistului.

O opera de arta unicat este scumpa datorita raritatii acesteia fiind accesibila clientilor cu resurse financiare consistente. In secolul 17 olandezii au fost cei care au internationalizat accesibilitatea la arta prin gravura si print. Printurile au putut fi exportate, « cum gratia et privilegio » si astfel publicul a luat contact cu operele de arta ale marilor maestrii. Comertul cu printuri s-a dezvoltat rapid.

Cosmin Brendea a dezvoltat conceptul printului unic cu interventia de culoare a artistului porinind de la idea accesibilitatii publicului la opera de arta. Printul este realizat pe canvas, tiparit in serie limitata dupa opera originala, in care interventia de culoare cuprinde o culoare sau mai multe culori pe anumite suprafete ale printului, semnat de artist si insotit de certificat de autenticitate si unicitate. 

Printuri unice cu interventia de culoare a artistului sunt opere de arta in sine cu preturi accesibile semnificativ reduse comparativ cu cel al operelor de arta.

Printurile au dimensiunile mentionate in descriere si sunt fixate pe sasiu lemn.

Pentru cei care doresc sa stabileasca culoarea/culorile care sa apara in interventia de culoare, fata de modelul prezentat pe site, aceasta se va putea realiza contactand artistul ( email :artcosminbybrendea@gmail.com ; telefon 0744544467) si stabilind customizarea, operatiune realizata dupa achitarea unei taxe de customizare de 100 lei ,suplimentar fata de pretul afisat al printului.

3.tricouri unicat originale semnate de artist si cu logo ARTCOSMIN BY BRENDEA

Tricourile sunt produse in serii limitate create prin colaborarea cu graficianul MARIUS LULEA semnate de artist si cu logo atelier ARTCOSMIN BY BRENDEA.Marimile si culoare acestora apar in descriere.

Prin unicitate si acestea pot fi asimilate unei opere de arta realizata pe suport textil.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor operelor de arta sau printurilor unice cu interventia de culoare a artistului pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca acestea sunt lucrate manual.

Clientii artcosmin.com vor fi intotdeauna informati daca o opera e disponibila la vanzare sau un print/tricou poate fi executat, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei.

Imaginile cu operele de arta, printurile unice cu interventia de culoare a artistului, tricourile originale ofertele, preturile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Operele de arta, printurile cu interventia unica de culoare a artistului, tricourile unicat originale sunt comercializate prin intermediul artcosmin.com sunt in ambalaj de protectie si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala.

Administratorul site-ului artcosmin.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala


Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Frauda


In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Artcosmin.com (artcosmin.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Disponibilitatea serviciului


Administratorul artcosmin.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului artcosmin.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email artcosminbybrendea@gmail.com


Politica de confidentialitate 


artcosmin.com are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL este inregistrata in registrul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

Copyright 


artcosmin.com este marca inregistrata.

Tot continutul site-ului artcosmin.com (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe artcosmin.com nu pot fi folosite in legatura cu operele de arta sau printuri unice cu interventia de culoare a artistului, tricouri originale care nu apartin ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul artcosmin.com sau firma  ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. 


Utilizarea site-ului


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea operelor de arta, printurilor unice cu interventia de culoare a artistului, tricourilor originale prezentate pe site-ul artcosmin.com implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de operele de arta, printurile unice cu interventia de culoare a artistului comercializate, tricouri originale acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici o penalitate pentru client.


Corectarea informatiilor eronate


Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.  ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de artcosmin.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

 

Declinarea responsabilitatii


Intre imaginile operelor de arta, a printurilor unice cu interventia de culoare a artistului, a tricourilor originale prezentate pe website si imaginea reala a acestora pot exista diferente datorate fotografierii, proces care poate deforma usor realitatea.

Selectia operelor de arta, a printurilor unice cu interventia de culoare a artistului si a tricourilor unicat originale este in mod exclusiv responsabilitatea dumneavoastră.

Valoarea maxima a obligatiilor ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare datorate transportului este egala cu valoarea sumelor incasate de catre ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. de la clientul respectiv.

 

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii 


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul artcosmin.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea operelor de arta, a printurilor unice cu interventia de culoare a artistului, a tricourilor originale) site, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L.

Datorita caracterului de unicitate a operei de arta rezultat din procesul creatiei artitice, operele de arta, printurile unice cu interventia de culoare a artistului, tricourile unicat originale cumparate de pe site-ul artcosmin.com nu intra sub incidenta legii 449/2003 iar cumparatorul nu poate solicita inlocuirea operei de arta, a printului unic cu interventia artitului sau a tricoului unicat original.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. Pentru solutionarea unei reclamatii va puteti adresa in scris la artcosminbybrendea@gmail.com


Modificari


ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L. isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului artcosmin.com, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul cosminbrendea.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre ARTCOSMIN BY BRENDEA S.R.L., va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.  


Politica de returnare 


Datorita caracterului de unicitate al creatiei artistice, operele de arta, printurile unice cu interventia de culoare a artistului, tricourile unicat originale cumparate de pe site-ul artcosmin.com nu intra sub incidenta O.G.34/2014 iar cumparatorul nu poate solicita returnarea operei de arta, a printului unic cu interventia de culoare a artistului artistului sau a tricoului unicat original ,achizitionate de pe site.


Politica de livrare

Datorita caracterului de unicitate a produselor, a customizarii acestora in functie de solicitarea clientului, disponibilitatea pentru livrare a produselor variaza dupa cum urmeaza:

produsele opera de arta pictura si grafica sunt finalizate si disponibile pentru livrare dupa receptionarea contravalorii acestora

produsele print cu interventia artistului  si produsele tricou sunt disponibile pentru livrare in 7-10 zile de la plasarea comenzii


Livrarea produselor in Romania se va efectua cu FUN COURIER.

Termen livrare FUN COURIER 1-2 zile

Clientii din strainate trebuie sa contacteze in prealabil artistul ( email: artcosminbybrendea@gmail.com  )

pentru a stabili de comun acord conditiile de livrare.


Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului artcosmin.com este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.