Despre noi

Cosmin Octavian Mihai Brendea

 

Doctor in economie, artist autodidact este pasionat de pictura pe care o considera un har divin, o armonie a emotiilor subconstientului.

Atunci cand iti este dat acest dar al picturii, sufletul se umple cu o infinita bucurie deoarece Domnul iti arata “ochiul sau magic”.

Artistul a participat la expozitii in tara si strainatate, a publicat lucrari in reviste de arta si este membru fondator al Museo degli Artisti Contemporanei del Terzo Millennio din Santa Marina Policastro Bussentino, Italia. Lucrarile sale se afla in colectii private din Romania, Italia, USA, UAE, Franta. A beneficiat de critica unor reputati critici si istorici de arta din Italia, dintre care aminitim Antonella Nigro, Vitorio Sgarbi, Maria Rosaria Belgiovine, Melanie Zefferino, Ivan Caccavale.


Octombrie 2015 Bucuresti, expozitie colectiva "WORKSHOP" la Galeria Club La Scena.

August 2016 lucrarea "EXODUS" a fost acceptata să facă parte din colecția Museo degli Artisti Contemporanei del Terzo Millennio din Santa Marina Policastro Bussentino Italia, de catre Comitetul artistic coordonat de Vitorio Sgarbi.

Octombrie 2016 expoziție colectivă Proiecte de artă la Florența, Galleria d'Arte Mentana.

Ianuarie / Februarie 2017 expoziție colectivă la Hotel Miramar Citta di Cesenatico, Italia in cadrul celei de-a doua Biennale Citta di Cesenatico,  Premiul Leonardo da Vinci pentru lucrarea  "Il vecchio fiorentino".

Martie 2017, expozitie colectiva "Intalniri Subiective" la Bucuresti Metropolis Center.

Septembrie 2017 lucrarile  artistului "La Luce" și "La morte di Apolo" au fost prezentate în Catalogul ESSENZA publicat de ArtExpo Galery in Italia.

Septembrie/Octombrie 2017, expoziția colectivă (Mostra di selezione) pentru BIENNALE D'ARTE INTERNAZIONALE DI ROMA, XII EDIZIONE la Centro Pastorale Pellegrini Tedeschi Roma.

Ianuarie 2018, BIENNALE D'ARTE INTERNAZIONALE DI ROMA, XII EDIZIONE Sala del Bramante- Roma.

Aprilie 2018 două dintre lucrările artistului " Roma " și "La Luce dell Italia" au fost introduse în Collezione Sgarbi, importantă colecție de artă contemporană fondată de celebrul critic de artă italian si politician Vittorio Sgarbi si litografiate.

Mai 2018 Diploma d'AUTORE –Premio della Cultura della Presidenza del Consiglio dei Ministri Italia pentru lucrarea « ROMA »  premiată la Biennale Internazionale D'arte Roma XII EDIZIONE-2018

Octombrie 2019 - 12 FLORENCE BIENNALE ART&DESIGN FLORENTA

Noiembrie 2019 atribuirea coeficientului artistic 1,1 calculat conform metodologiei SISTEM GENERATION ( sistem integrat de cotatii artistice) al SEAC Associazzione Accademia delle Arte Veroli (Firenze) Italia.

https://www.seac-accademia.it/certificati-di-quotazione-generation/?logout=1

15 Martie-15 Iunie 2020 expozitia colectiva on line BIG EXHIBITION 2020 in Tel Aviv Israel, expozitie organizata de ISRAELI ART MARKET prestigioasa galerie de arta din Israel.

Iunie 2020 lucrarea MICHELANGELO a intrat in fondul de arta a MACO MUSEUM din Veroli ( Firenze).

Septembrie 2020 artistul va participa la OSTEN BIENNIAL of DRAWING 2020 Skopje, North Macedonia

Deasemenea artistul participa in 2020 la concursul international Luxembourg Art Prize 2020 6th edition- desfasurat in Marele Ducat Luxembourg.

 

ARTCOSMIN BY BRENDEA SRL , proprietara site-ului www.artcosmin.com  , se ocupa de promovarea operelor artistului printr-o strategie de marketing complexa axata pe actiuni care sa duca valorificarea operelor produse de atelierul artistului  in paralel cu promovarea accesibilitatii la achiztia de printuri unicat cu interventia de culoare a artistului, in fapt opere de arta noi care au la baza originalul dar care sunt mult mai accesibile ca pret oferind o oportunitate de investitii micului investitor, unui tanar aflat la inceput de cariera de colectionar, sau unei familli care se muta in prima casa si care simte nevoia de a decora original intr-o maniera proprie spatiul locuintei.

Pe termen lung strategia urmareste  cresterea valorii de piata a operelor artistului. Toate operele originale create de artist sunt unice, artistul nu realizeaza copii dupa picturile sau grafica realizata in atelier.

Strategia vizeaza un mix de evenimente, participarea la expozitii de arta internationale si interne, promovare online, introducerea unor lucrari ale artistului in fonduri de arta ( recent lucrarea MICHELANGELO a intrat in fondul de arta a MACO MUSEUM din Veroli Firenze) fond de arta-fond inchis de investitii italian care promoveaza investitia in arta, introducerea unor lucrarii in colectii importante de arta contemporana, cazul celor două lucrări" Roma " și "La Luce dell Italia" introduse în Collezione Sgarbi, importantă colecție de artă contemporană fondată de celebrul critic de artă si politician italian Vittorio Sgarbi.

O opera de arta unicat este scumpa datorita raritatii acesteia fiind accesibila clientilor cu resurse financiare. In secolul 17 olandezii au internationalizat accesibilitatea la comertul cu arta prin gravura. Gravurile au putut fi exportate, « cum gratia et privilegio » si astfel publicul a luat contact cu operele de arta ale marilor maestrii.

Pornind de la aceasta idee Cosmin Brendea a dezvoltat conceptul printului unic cu interventia de culoare a artistului, print pe canvas tiparit in serie limitata dupa opera originala, in care interventia de culoare cuprinde o culoare sau mai multe culori pe anumite suprafete ale printului.               

Printul unic cu interventia de culoare a artistului dezvolta originalitatea creatiei initiale intr-o noua expresie si forma artistica.

Cumparatorul poate achizitiona un print unic cu interventia de culoare a artistului, la un pret  convenabil, semnat de artist, numerotat si insotit si de un certificat care garanteaza unicitatea si autenticitatea acestuia. Printurile pot fi customizate la solicitarea clientului prin utilizarea culorilor alese de client, contra unui taxe de customizare.

De pe site-ul www.artcosmin.com  se pot achizitiona tricouri unicat originale semnate de artist sub logo ARTCOSMIN BY BRENDEA, produse in serii limitate prin colaborarea cu graficianul MARIUS LULEA.

De ce sa alegi un produs ARTCOSMIN BY BRENDEA?

DECOREZI LOCUINTA SI ESTI IN CAUTARE DE CEVA UNIC SI ORIGINAL

Printul unic cu interventia de culoare a artistului iti ofera sansa de a decora intr-un mod unic si original, la un pret convenabil.

COLECTIONAR DE ARTA SI INVESTITOR

Fiecare om are o perceptie subiectiva asupra frumosului si nevoia de o arta unica in armonie cu personalitatea si caracterul sau.

Dispui de resurse financiare si esti in cautarea diversificarii portofoliului de investitii, poti achizitiona o opera unicat a artistului la un pret just calculat in functie de coeficientul artistic stabilit de o galerie de arta si un comitet de istorici de arta, critici de arta, curatori din Veroli-Firenze Italia printr-un sistem integrat de cotare care tine cont de performantele artistului, participarea la expozitii, critica, publicari in reviste de arta, etc

Strategia artistului vizeaza un mix de evenimente, participarea la expozitii de arta internationale si interne, promovare online, introducerea unor lucrari ale artistului in fonduri de arta internationale-fonduri inchis de investitii care promoveaza investitia in arta, introducerea unor lucrarii in colectii importante, introducerea operelor in circuitul caselor de licitatii.

Pe termen lung investitia in arta genereaza profit  prin cresterea cotei de piata a artistului.

DORESTI UN CADOU UNIC SI ORIGINAL PENTRU CEI DRAGI

Tricourile unicat originale semnate de artist sub logo ARTCOSMIN BY BRENDEA, produse in serii limitate prin colaborarea cu graficianul MARIUS LULEA reprezinta optiuni.